Klik på det lille foto, så ser du det stort

StudioKrøll

 

 

Påske kunstudstilling 2023 på galleriet i Stubbekøbing

 

Galleri ”STUDIO Krøll” havde fornøjelsen af at arrangere særudstilling med billedkunsteren Finn Otte Møller i hele påsken, fra den 1. april,
til og med den 15. april.

Udover at være aktiv billedkunstner, er Finn kendt for at være kunstnerisk vejleder ved forskellige aktiviteter i vores landsdel. Han er bl.a. tilknyttet som gæstelærer på ”Kulturfabrikken” i Nykøbing F., og laver af og til scenografi i ”Sprøjtehuset” i Nykøbing F. 

Finn er en alsidig kunstner, som også rummer det musikalske. Han er organist, og tillige sanger ved digtoplæsninger i en trio sammen med Eva Matjeka (digte) og Vibeke Petersen (klaver). Han har været formand i mange år for kunstnerforeningen ART Nordfalster, hvor han stadig er medlem.
Som billedkunstner maler han tit blomsterbilleder, hvor motiverne og inspirationen kommer fra hans 2600 m2 store halvvilde have på Nordfalster, hvor han skaber eventyrlige oplevelser for haveinteresserede besøgende.


Ved påskens særudstilling i galleriet udstillede Finn Otte Møller sine malerier, sammen med billedkunsteren Dorte Krøll.

- Finn Otte’s nye malerier udtrykker en lyrisk verden ude i naturen med vilde planter, græsser, sommerfugle og en enkelt bi, i de frodige omgivelser.

- Dorte Krøll’s malerier og akvareller er i en anden konkret udtrykt verden med blomster og vilde blomster.

 

 

Galleriet er ophørt fra september 2023.